CAL TENIR CORATGE

Tot i que sé de ben segur que aquestes ratlles no arribaran a qui estan adreçades,em venia molt de gust esplaiar-me i dir-hi la meva, com de ben segur molts altres també pensen el mateix, i més desprès de les darreres manifestacions de la  vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, la senyora Joana Ortega.

A veure senyors de CIU,el govern del PP a Madrid ja ha dit del dret i del revés, que de pacte fiscal res de res, i molt menys encara en clau concert econòmic, m’agradaria saber quina part del no, no han entès. I ja posats a parlar-ne, els hi diria que deixin d’enganyar d’una punyetera vegada al poble de Catalunya, ara si però no,ara no però en realitat volem dir si, deixin ja de marejar la perdiu i diguin ja d’un cop si faran el pas cap a la independència o no, si no se’n veuen capaços, convoquin eleccions anticipades en clau plebiscit i el poble parlarà.

Ens hi estem jugant la nostra existència com a poble, ara no és moment de fer càlculs electorals, és el moment de pensar només en el nostre país, és moment de fer el pas definitiu cap a la llibertat total. Hem de pensar que van maldades, que com més temps estem en dependència d’Espanya, més ens anirem enfonsant en la misèria.

Tot això però no ha de ser obstacle, per anar construint la hisenda pròpia, i no ens ha de fer por que a Madrid això no els hi plagui, a nosaltres si i ho hem de menester com el pa que mengem, ha de ser el primer pas per dependre de nosaltres mateixos.

Fem que aquest 11 de Setembre sigui l’avantsala de la nostra llibertat, que serveixi per empènyer els dubitatius, a fer el pas definitiu cap a encetar el camí que ens ha de dur a constituir la República Catalana.

 

Manel Mayor                                                             15 d’Agost de 2012