CAP A LA LLIBERTAT

WP_20141031_003 - Còpia

Aquest article havia de ser publicat al butlletí, que periòdicament editem la Secció local d’ERC a Sant Feliu de Guíxols, la setmana abans del nou de Novembre. Però a la vista de com anava tot plegat i com que no ens sobren pas els calés, vàrem decidir post posar aquesta publicació. De totes maneres i veient que l’escrit continua essent vigent, he decidit publicar-lo i a més fer-ho amb la data que el vaig escriure.

Tothom sabia que l’Estat Espanyol ens posaria totes les traves i tots els entrebancs al seu abast i més, per entorpir el procés d’independència de Catalunya, per tant, no ens ha pas d’agafar de sorpresa, sinó que ens ha de fer més forts i ens ha d’unir més encara. Des del dotze de desembre passat, tots ens hem il·lusionat amb la Consulta del nou de novembre i malgrat la decepció de la marxa enrere i el canvi d’estratègia, hem de renovar la il·lusió, perquè sigui una data memorable.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya i també des de la Secció local de Sant Feliu de Guíxols, volem fer una crida a la nostra població, perquè vagi a votar massivament. Hem de tenir ben present, que malgrat les traves, els impediments i els entrebancs que ens hem trobat i els que encara ens trobarem, hem de continuar tossudament, sense pausa, amb el mateix esperit i sabent que encara que sembli que a l’exterior, tothom mira cap a un altre cantó, el món sencer ens mira i està pendent del que fem i de moment, hem estat un exemple de civisme, de participació i de democràcia.

No podem abaixar la guàrdia en cap moment, perquè hem de pensar que els de les clavegueres de l’Estat, els que fan la guerra bruta, no descansen mai, ni de dia ni de nit, hem d’estar doncs sempre amatents i seguir treballant, que ja queda menys, gairebé hem arribat ja al punt de partida d’una fita extraordinària, ara no hi ha lloc pel desencís, només n’hi ha per l’esperança, que aquest camí ens ha de dur fins a la llibertat.

 

Manel Mayor                                                           25 d’octubre de 2014

President d’ERC Guíxols