COP D’ESTAT

Hem passat d’un estat de setge encobert a un veritable cop d’estat, per molt que des del PP ho intentin disfressar sense ni tan sols posar-se vermells.

Han intervingut les nostres institucions de forma barroera i il·legal, sí, aquells que s’han omplert la boca amb la legalitat se l’han saltat a la torera i a més a més han fet detencions polítiques, jo que em pensava que no tornaria a veure presos polítics.

Per si no n’hi hagués prou amb les vulneracions flagrants dels nostres drets, a sobre tenen la barra de negar-ho i d’això tenen la poca vergonya de dir-ne estat de dret? A qualsevol país del món civilitzat se’n diu dictadura, encoberta si voleu, però dictadura al cap i a la fi.

Veient la barroera actuació policial d’escorcoll i detencions, em va generar un estat de ràbia de grans dimensions i com a mi suposo que a molta gent. M’imagino que l’estratègia de l’estat també contempla aquest aspecte i per tant, tal com jo mateix he fet, hem de refredar aquestes passions i mantenir el cap fred.

Tal com s’ha anat cantant al carrer des d’ahir i avui s’ha continuat cantant, ni un pas enrere!! I donant suport a les nostres institucions i a tots aquests alcaldes que s’han mullat en defensa dels nostres drets i les nostres llibertats.

Manel Mayor                                     21 de setembre de 2017