EL BOCAMOLL SENYOR HOLLANDE

François-Hollande

Avui sentint les notícies a TV3, anava a dir he quedat parat, però crec que seria exagerat, perquè de fa ja un  temps, al personatge en qüestió se li ha vist el “plumero”, ja em perdonareu la incorrecció lingüística, però és que crec que és molt explícita. M’estava referint al President de la República Francesa, que ha tingut la barra, de posar al mateix sac, els nacionalistes defensius com els de casa nostra, que estan desitjant ser lliures, per deixar de ser-ho, amb la porqueria de nacionalisme de extrema dreta que té a casa seva i a més a més té la barra i la pocavergonya, de incloure-hi els separatismes. No és que jo me’n senti de separatista, perquè per ser-ho, primer has hagut de voler estar junt, però el senyor Hollande, es referia a nosaltres.

Fet i fotut ens ve a dir, que és contrari del tot a l’autodeterminació dels pobles i que per tant es sent valedor, de tots aquells estats i aquells imperis, que tenen sotmesos diferents pobles, entre els quals el seu i no oblidéssim pas, que ho son degut a invasions militars.

Molt de gallejar del símbol de la seva República, igualtat, legalitat i fraternitat, però a l’hora de la veritat, s’ho passa tot per l’engonal, ja fa temps que se’ls critica, que han perdut o que han anat perdent a poc a poc, els valors republicans, per convertir-se en una mena d’emperadors reials, sotmesos això si, al poder de les altes finances.

Una darrera qüestió, que no arriba ni a consell, procuri per casa seva, que prou merda hi té i ens deixi tranquils als altres, que ja procurarem fer-ho el millor que sapiguem. Com a cloenda, deixi’m que li digui, que em sembla mentida que un polític tant mediocre, estigui al capdavant d’un estat tant important i poderós.

 

Manel Mayor                                                                       04 d’Agost de 2014