ENDAVANT REPÚBLICA!!!

Fart de sentir a tots aquests que clamen per la fractura de la societat, que s’ha trencat la tranquil·litat a les famílies… els hi dic clar i català que són uns cínics i uns immorals, a part de desinformats.

Els genocides que van guanyar la guerra el 1939, aquests sí que van fracturar la societat, varen desfer famílies i a la vegada que assassinaven sense fre, intentaven destruir un poble sencer i tota la seva història i tota la seva cultura i ara tota aquesta colla que ho volen tornar a intentar, em volen parlar de fractura?

Per si algú de bona fe encara no se n’ha adonat, allò que alguns han anomenat transició, fou el trànsit del franquisme cap a la legalitat, sí, aquesta paraula que tant els hi agrada, amb el vistiplau del PSOE i de la dreta nacionalista, que es va conformar amb quatre concessions, que amb el pas del temps, s’han adonat que havia estat un miratge.

Bé, ja n’hi ha prou d’història, totes aquestes històries per no dormir, són la coartada per implantar un cop d’estat, que ja és prou greu que l’avali la monarquia, encara que no és nou, però el més greu de tot, és que ho avali un partit que es diu d’esquerres, que en realitat no és més que un partit nacionalista espanyol més, pels quals és més important ser, una, grande i libre, que reconèixer les diferents nacions peninsulars.

L’excusa de tot aquests moviments cap a la intervenció de la Generalitat de Catalunya, és el referèndum de l’1 d’octubre, però la realitat és molt diferent, l’enorme desplegament de policia espanyola, no era per impedir el referèndum, era per generar por, pànic… i tenir una força de xoc per impedir per la força, la declaració d’independència de Catalunya i la proclamació de la República Catalana.

Ara però, tenen un problema amb el qual no comptaven, el poble català no s’ha acollonit, no s’ha espantat i tots plegats lluitarem fins on calgui, per esdevenir un estat independent.

VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!!

Manel Mayor                                           22 d’octubre de 2017