FINAL DE COPA

El-Athletic-de-Bilbao-rival-del-Barça-en-la-Copa-del-Rey-20142015

A les portes de la final de copa entre el Barça i l’Athletic, els feixistes tornen a atacar de nou. Embolcallats amb pell de xai, volen amagar la seva veritable identitat, de depredadors sense escrúpols, preparats sempre per atiar l’odi.

Demà dissabte, els seguidors del Barça i l’Athletic, estan esperant amb impaciència, el moment de xiular amb totes les seves forces, l’entrada a la llotja del Rei Borbó, anunciada amb l’himne espanyol.

Ningú els obliga a fer-ho, és una manera de protestar, d’exercir el dret a la lliure expressió de sentiments i d’expressar el descontentament pel tracte rebut, que és d’injustícia continuada. Per si algú està en fora de joc, els hi recordaré que aquestes injustícies, estan perfectament representades pel Monarca Borbó, permeteu-me l’expressió futbolera, ja que parlem precisament d’un partit de futbol.

Ara tornaré al principi, per intentar desemmascarar aquests paladins de la justícia, si, aquests de societat civil catalana, que només fan que parlar de democràcia i el que volen en realitat, és imposar la seva ideologia, fent apologia de l’espanyolisme i criminalitzant el sobiranisme, així és com entenen la llibertat d’expressió, sense comentaris…

Demà, el que n’espero d’aquest matx, és que sigui una veritable festa futbolística, que la xiulada sigui espectacular i evidentment, desitjar la victòria del Barça.

Manel Mayor                                                                       29 de Maig de 2015