INFORMAR, NO INTOXICAR

sin-titulo12-4

Tot i que a hores d’ara, ja les he vist de tots colors i he pogut comprovar la capacitat que tenen alguns per canviar de jaqueta i quedar-se tant amples, encara n’hi ha que em sorprenen, per barruts i poca-soltes.

Aquests de l’Interviu, es despengen amb la informació d’una suposada preocupació, al si dels Mossos d’Esquadra, pel Grup de Mossos per la independència, segons ells, un fet molt greu i reprovable.

Aniré a pams, en primer lloc i per a la seva informació, els hi puc dir que als Mossos d’Esquadra, hi ha tota mena d’ideologia, n’hi ha del PP, de C’S… i evident ment també n’hi ha d’independentistes, en segon lloc i això s’ho guarden, els cossos policials espanyols, es caracteritzen, per tenir ideologia ultra espanyolista i ser altament autoritaris, doncs no en va, són prèviament adoctrinats, igualment com ho són els soldats professionals a les acadèmies militars.

Un cop exposat tot això, en trec les meves pròpies conclusions, que no són altres que les de deixar en evidència, a uns personatges que haurien d’informar i en canvi el que fan és intoxicar. I a sobre encara tenen la barra, de fer-se passar per una publicació d’esquerres i independent, viure per veure…

Voldria deixar constància, de la pluralitat ideològica de la policia catalana, cosa que ens hauria d’alegrar, doncs considero que els policies, són part del nostre País i no unes elits a part i com a tals, són ben variats, com correspon a un país com el nostre.

 

Manel Mayor                                                       23 de desembre de 2014