LA PRÒXIMA DICTADURA PER A QUAN?

Dimarts acabava el meu escrit al bloc dient que havien detingut una noia veïna de Viladecans, activista membre del CDR local, acusada de rebel·lió i terrorisme, avui dimecres tot mirant les notícies, em surt l’impresentable ministre Catalá, quina ironia de nom, increpant el senyor Campuzano i amb tota la barra i pocavergonya li etziba que té molta sort de poder dur el llaç groc, que atenció, ell considera ofensiu… entre altres bestieses.

Després de veure que manifestar-se, fer accions de protesta, sense violència, sense objectes contundents per exercir-la, voler defensar la república… és considerat terrorisme i rebel·lió, que ve ara? Quina serà la pròxima? Prohibir el dret de vaga? Considerar sedició la reunió de més de tres persones?

Tornant al ministre, algú li hauria de preguntar que entén ell per democràcia? Jo n’hi puc fer modestament uns quants apunts: llibertat d’expressió, dret a la protesta ciutadana social o política, dret a l’autodeterminació dels pobles, solucionar els conflictes polítics políticament i no mitjançant els jutges… no m’hi allargo més no fos que amb el nivell intel·lectual que se’ls hi va descobrint, no donessin l’abast.

Veient l’estat de setge d’amagatotis que ens tenen muntat i amb l’afició que hi tenen els Borbons, la meva pregunta és: La pròxima dictadura per a quan?

Manel Mayor                                12 d’abril de 2018

Un pensament a "LA PRÒXIMA DICTADURA PER A QUAN?"

 1. Ja no se que pensar Sr. Lekuona pot ser la edad? (74) quedo super parada cada vegada que aquesta gent obre la boca, quina capacitat tenen per posar la pelicula ( de terror) a la seva mida tot es odi i a sobre sembla que nomes ells tenen rao. Crec que catalogar equesta nena de Viladecans de terrorisme no te base
  Terrorisme per mi eraETA, l ‘atentat
  D’Atocha i molts mes. Costa molt
  Acceptar, be de fet no accepto tot el que estan fen i tinc que reconeixer
  Que ploro molt amb aquest tema
  I no es just. Resumiria el tema
  Estan rabiosos i actuan con aixi.
  Be no molesto mes. El meu catala escrit es penos, pero soc d’epocas que no es podia ni parlar, al cole
  Interna si deias algo o “colleja”
  O pessic

Els comentaris estan tancats.