LA “V” SÍMBOL DE VICTÒRIA!!

10649576_731104470271799_2437358443421834525_n

Aquest Setembre, comença el curs polític tal com el varem acabar, amb les rucades d’en Santi Vila i les baixades de cavall de la Vicepresidenta Ortega, tot això amanit amb les poca-soltades d’en Miquel Iceta i les indefinicions amb aires de setciències d’en Joan Herrera. No és pas l’escenari més desitjat, però tampoc és per posar-nos pedres al fetge, no en va tampoc ha canviat gaire i ens n’hem anat en sortint.

M’agradaria, això si, que tots aquests amants de les indefinicions, de marejar la perdiu o de fer la puta i la ramoneta, que d’una vegada per totes, tinguessin el valor i el coratge, de dir les coses pel seu nom i deixar d’enganyar i confondre a la gent. Que son autonomistes? Que ho diguin d’una punyetera vegada i sense subterfugis que hi valguin, que de veritat volen la independència del nostre País? Que ho diguin d’una vegada per totes i sense embuts, que ja està bé home!!

En aquests moments que han de ser claus i definitius per al futur de Catalunya, ens cal estar units i no tenir quintacolumnistes a les nostres files, ens hi juguem el ser o no ser del nostre País i ara com mai haurem d’ajuntar tot el nostre seny, el nostre coratge i la nostra audàcia, tot això ens caldrà, per posar en el seu moment, la legalitat catalana, per damunt de la injustícia espanyola, protagonitzada principalment pel govern del PP i el tribunal constitucional, acompanyats no ho oblidem, pel PSOE i la resta de l’unionisme.

El primer moviment clau que farem aquest mes que acabem d’encetar, serà la V, que no us en càpiga cap dubte, que serà observat i comentat pel món sencer i en el que no s’hi val a badar, no podem tenir excessos de confiança, perquè és una manera de mostrar la nostra força al món i el que és encara més important, de manera pacífica.

A partir d’aquí, vindrà l’aprovació de la Llei Catalana de Consultes i enfilarem la recta final cap a la consulta del nou de Novembre i ja per acabar, un avís per a navegants, si el Poble català ha arribat fins aquí, no és pas per fer marxa enrere, sinó per convertir la V de l’Onze de Setembre en la V de victòria.

 

Manel Mayor                                                                     01 de Setembre de 2014