LLIÇONS

00-60

Crec, estic convençut, que a la gent d’ERC i als independentistes en general, no ens calen les lliçons que pretén donar-nos en Francesc Marc Alvaro, perquè encara que ell no ho cregui, sabem pensar per nosaltres mateixos. Des del primer moment, està obsessionat per la llista única i ens vol fer creure a tots plegats, que és la panacea i que a ERC només tenim interessos de partit.

Anem a pams, la llista única senyor meu, té una única finalitat: evitar perdre les eleccions, cosa que en un debat televisiu, se li va escapar al senyor Rull. També li donaré la meva modesta opinió, fer la llista única, és pretendre dir al poble de Catalunya a qui ha de votar, sense cap més opció, si és que vol la independència, obviant que el més important, és el que ve l’endemà de les votacions.

És evident, que si guanya l’opció que defensem tots nosaltres, haurem de formar un govern d’unitat, que representi totes les forces, que vulguin tirar el procés d’independència endavant i aquí evidentment, també hi hauran de ser la CUP i algun altre, o és que ho ha oblidat? O tal vegada s’ha cregut que aquesta formació política, estava per la llista única?

A Europa senyor meu, tenen molts de defectes, però de comptar en saben i tant li fa que les llistes siguin una, dues, tres o cinc, el més important de tot és anar cap a un mateix objectiu, ah i no li càpiga cap dubte, ho sabran comptar.

Sembla que l’únic objectiu d’aquest senyor, sigui erosionar la imatge d’ERC, és com una fixació, que d’altra banda, dubto que generi molts beneficis cap a la seva causa. Em fa l’efecte que la seva obsessió, pot tenir l’origen, en la seva constant presència als platós de televisió, que de ben segur, li treu temps de transitar pel carrer i li fa tenir una visió molt esbiaixada de la realitat.

Amb aquest article, no pretenc donar lliçons a ningú, sinó simplement deixar constància, que donar-les és un acte de fatxenderia i jo com que no ho sóc de fatxenda, ni les dono ni ho pretenc.

 

Manel Mayor                                                              16 de Març de 2015