NO ACCEPTO LA MENTIDA

Malgrat que històricament hem estat el sac dels patacs, que hòstia que s’escampa, hòstia que arrepleguem, hi ha coses que son acceptables i altres que no ho son pas.

Naturalment, accepto que es critiquin les meves errades personals i les de grup, accepto fins i tot que se’ns responsabilitzi de coses, en les quals i tenim poca o gairebé nul·la responsabilitat, però el que és inacceptable, i diria que difícilment tolerable, és que se’m posin a la boca paraules que mai he dit, o opinions per les quals no he estat consultat.

Fa pocs dies, tinc constància, perquè així m’ho han comentat amics i companys de formació política, i que em mereixen total confiança, que a Sant Feliu de Guíxols es varen reunir, representants d’ICV, de les CUP i de Procés constituent. Segons em comuniquen, representants d’aquestes formacions, han manifestat que ERC no hi era, perquè no en vol saber res, manifestació completament falsa, perquè amb mi, com a màxim representant d’ERC a Sant Feliu de Guíxols, no s’hi ha posat ningú en contacte.

Aquestes formacions polítiques, esmentades en el paràgraf anterior, poden reunir-se amb qui vulguin, quan vulguin i poden parlar d’allò que més els hi convingui, però el que és totalment inacceptable, és que se’ns atribueixin manifestacions que no hem fet. A mi personalment, les manipulacions barroeres i gratuïtes, basades en la mentida deliberada, em produeixen urticària, encara que no pugui fer res per impedir-les.

Un darrer apunt, en política no s’hi val tot, no tot és lícit, ni molt menys ètic. A mi en particular, se’m poden atribuir forces defectes, però no pas el de mentider.

 

Manel Mayor                                                        16 de Febrer de 2014 

President d’ERC Guíxols