POCASOLTES

Segons el peruà pocasolta anomenat Vargas-Llosa, la independència de Catalunya és impossible, que no és veritat que els que volem la independència siguem majoria, ni ara ni mai. Recoi, quanta vehemència!! Qui s’ha pensat que és aquest personatge? El dipositari de la veritat absoluta? Es creu que és l’estel que en s’ha de guiar?

El primer que ha de fer aquest pocapena ultradretà, és aprendre història i aleshores opinar. I ja després d’estar documentat sobre la història del meu País, si té la gosadia de voler opinar, el primer que ha de fer, és barrejar-se entre la nostra gent, no únicament amb aquells que ja fa anys, varen decidir renunciar a ser catalans i ser “españoles en lo universal” .

Per tant senyor –i soc molt generós amb aquesta expressió- deixi de tocar-nos la pera, i dediquis a escriure novel·les, que pel que es veu és l’únic que sap fer.

En quan a aconseguir la nostra independència, és cosa nostra i de ningú més, però es clar per veure això amb claredat, cal ser demòcrata, només així es pot veure, que tot país té dret a decidir el seu futur, ah… I no pateixi, que la llibertat i la plena sobirania, l’aconseguirem malgrat la seva penosa opinió.

 

Manel Mayor                                                       17 de Novembre de 2013