QUAN LES BÈSTIES ES CONVERTEIXEN EN PLAGA

Ja som a finals de juliol i es flaira la Festa Major i aquests habitants menuts però no gaire, de quatre potes i cua llarga han decidit anar a la fira i ja es preparen i assagen la logística els diumenges a la tarda, no sigui que alguna cosa falli.

Pel que sembla, l’hotel d’aquests convilatans és aquell formós edifici que hi ha davant de l’Esclat, sí home, aquell monstre ple de merda que no hi ha manera que netegin ni que el fotin daltabaix.

Quan al menjar no tenen cap problema, hi ha un càtering muntat a tocar el seu hotel, que alimenta a tota la colònia de coloms i gavines del barri i els seus voltants i tot el que aquests gurmets deixen, ho aprofiten aquests altres, ah i molt important, els hi surt de franc, tu.

I ara, deu ser cosa de la calor, aquests habitants de cua llarga i quatre potes, han decidit fer d’hoste a les cases veïnes, tal com mostra la fotografia i com que el sojorn els hi surt de franc…

Quan m’he decidit a escriure després de veure la fotografia que ha penjat l’Ester, ho volia fer amb to agre i malcarat, però m’hi he repensat i m’he dit: tira d’ironia ganxona que ho denuncies igualment i amb una mica de sort arrossegaràs algun somriure. Al final he posat una altra imatge, però el personatge prové d’allà mateix.

Esperant que el problema es solucioni o entri en vies de solució, us desitjo una bona Festa Major!!!

Manel Mayor                                    27 de juliol de 2017