QUI TÉ EL CUL LLOGAT…

00007

Qui té el cul llogat no seu quan vol, aquesta frase feta, se l’haurien d’aplicar alguns d’aquests nous polítics progres, que entabanen a la gent amb els seus discursos demagògics, parlant d’ètica, justícia i sobirania.

Quan treballes per altri, has de complir i fer la feina que et toca i més encara si el teu sou prové de l’erari públic, el que no pot ser, és cobrar un sou extraordinari, per fer de diputat europeu i en comptes d’assistir a votacions importants com les de la discussió del TTIP, s’estima més anar a fer de tertulià, serà que hi està obligat per drets de formació? No en va són els que el van llençar a l’arena política i el varen promocionar, sí, m’estic referint al demagog professional Pablo Iglesias.

Ara, per mirar de carregar-se, el procés d’independència que tenim engegat, fa demagògia sobre la sobirania per fer dubtar els més febles, aquells dels quals parla, dient que són l’altra cara de la moneda, els que no arriben a final de més, entre els que per cert, ell no s’hi pot comptar.

Miri senyor meu, tenir sobirania és poder decidir per un mateix, no que vingui un intel·lectual de l’altiplà, a dir-nos què podem i què no podem fer, a més a més, essent independents, tindrem a les nostres mans, lluitar contra la pobresa, contra l’atur i contra la corrupció i no haurem d’esperar, que se l’hi hagi posat bé el dinar al ministre de torn, per rebre quatre engrunes d’allò que ens correspon.

D’altra banda, li voldria recordar que no és gens ètic, atiar l’odi, encara que sigui envers el rival polític, o és que per vostè són enemics? Miri jo en aquests jocs de l’odi i la desqualificació, no hi entraré, doncs crec que en política no tot s’hi val.

Aquí també hi podria afegir a l’Ada Colau, ja que tots dos es van quedar a gust insultant i atiant l’odi, durant la campanya de les municipals, però ho deixaré per més endavant.

 

Manel Mayor                                                                             24 de juny de 2015