TRES CATALANS!!

Molt content per l’èxit històric del motociclisme català, doncs els nostres pilots, han aconseguit el campionat del mon de velocitat en les seves tres categories. Malgrat que els energúmens de torn, intenten robar-nos l’autoria d’aquestes tres fites extraordinàries, atorgant-les a uns suposats pilots espanyols.

Per molt que els hi pesi, aquests tres joves pilots, son tots tres catalans, i per a més casualitat, cadascun d’ells d’un lloc molt diferent del nostre petit país: Màverick Viñales, Moto 3: de Roses, Alt Empordà, Pol Espargaró, Moto 2: de Granollers, al Vallès Oriental i finalment, Marc Márquez, Moto GP, de Cervera, capital de la Segarra.

No és que m’entristeixi, és que m’esvera, que contínuament vulguin robar tot allò que pertany al meu país. S’han entestat en robar-nos el nostre passat i el nostre present, i no en tenen prou, que ens volen robar el nostre futur! I encara n’hi ha que troben estrany, que tinguem pressa per fotre el camp d’una vegada, d’aquest maleït estat, que ens té subjugats.

Va home va!!!!

 

Manel Mayor                                                  10 de Novembre de 2013