UNA PEDRA A LA SABATA

DURAN

Aquest diumenge, sembla confirmar-se la notícia, que en Duran comença a plegar, sé que dit així sembla una notícia estranya, m’explicaré un xic millor, sembla ser que aquest dilluns es confirmarà, que plega de secretari general de CIU i que la federació ja té el relleu preparat.

Jo diria que de cara al procés que tenim engegat, és una bona notícia, ja que crec que ens treure’m un pes de sobre, una pedra de la sabata vaja, tot i que sembla que continuarà com a portaveu de la federació a Madrid i continuarà al capdavant d’UD.

Però de cara a que faci la guitza de manera continuada, als seus i als altres, probablement serà un descans, dit d’una altre manera, quan ens toqui allò que no sona, cada cop que li vingui bé , que ho continuarà fent, considero que ja no tindrà la mateixa rellevància.

Veurem però, quin serà el seu proper pas, ja que de tots és sabut, que en Duran és un personatge peculiar i molt reticent a renunciar a quotes de poder.

De totes maneres, si en aquest camí que ens queda per fer, ens trèiem una pedra punxeguda de la sabata, caminarem més còmodes, malgrat que de tant en tant, ens les emplenem de sorra.

 

Manel Mayor                                                                      21 de Juliol de 2014