VOLEM VOTAR… I HO FAREM!!

rajoy-7

Sempre has de ser emmascarat per una paella bruta!! Dita que he sentit ha dir tota la meva vida i que es refereix, a que sempre hi ha pocavergonyes que t’acusen d’allò que ells son o fan. Tot això m’ha vingut a la memòria, al tornar a llegir per enèsima vegada, les acusacions d’aquests carallots i poca-soltes del PP, que ens acusen de sectaris, de voler fracturar la societat… En fi que voler ser català és dolent, que per ser bo, t’has d’oblidar de qui ets, de les teves aspiracions de llibertat i has d’acceptar que ets inferior als magnànims espanyols, que et permeten respirar, això si, si no fas gaire fressa i acceptes que no tens història, que no tens cultura… Només aquella, que ells et diuen que has de tenir.

No en tenen prou amb això, que no ens deixen de martellejar, amb que la consulta és il·legal, fa poc, encara ens deien que era inconstitucional. A veure si ens entenem, s’omplen la boca de democràcia pel dret i pel revés i ens diuen que consultar al poble és il·legal… M’ho hauran d’explicar, perquè si més no, és difícil d’entendre.

Si els hi suposem, que és molt suposar, un mínim de intel·ligència, haurem de creure, que no ens consideren ciutadans de primera categoria, o bé que estan convençuts, encara que s’ho callin, que com que som un poble vençut i ocupat, només tenim dret a ser súbdits. Tot i aquest recargolament, que hauran d’admetre que és cert, que no hi he afegit res de més, vostès tenen un problema més gros, molt més gros i aquest és de coherència.

Consultar al poble és legítim, de fet s’hauria de fer molt més sovint del que es fa, és, com els hi diria… Una de les claus de tota democràcia, de tot estat demòcrata. Que em surtin vostès i em diguin que consultar al poble és il·legal, de fet m’estan dient, que exercir la llibertat és il·legal, que exercir la democràcia és il·legal… Aleshores m’estan dient, que en realitat estem en una dictadura, en la qual la legalitat establerta, està per sobre de tota democràcia.

 

Manel Mayor                                                     07 de Juliol de 2014