MÉS INCOHERÈNCIES

Em costa entendre com és possible que els militants i simpatitzants socialistes, escoltin impàvids les barbaritats que diu el senyor Pere Navarro. A veure, ara a part de continuar amb la ximpleria de voler federar-se amb Espanya, quan allà ningú en vol sentir a parlar, doncs resulta que es vol federar amb Europa. A veure com, com un apèndix d’Espanya? Au va, home va, torni al mon real senyor Navarro.
Ara que hi ha una cosa que clama al cel. A veure, ens diu que el sistema de finançament basc, no és bo perquè és un sistema antic, bé que sigui antic no vol pas dir necessariament que no sigui bo, i llavors ens diu que el sistema alemany si que ho és de bo. A veure senyor Navarro, és que m’he perdut, segons tinc entès, en el sistema alemany recapta el Land, gestiona els diners i llavors dona a l’Estat, el percentatge que hi ha acordat. Suposo que per vostè és bo perquè té el nom de federal, no? Perquè en les línies mestres, si més no, s’assemblen força.
A veure si ens entenem, sembla que si hi ha un xoc de trens, els únics que prendrem mal serem nosaltres, i per evitar això, vostès que son tan previsors s’apleguen a tots els desitjos d’Espanya, i llavors diuen que ha estat un error imperdonable, i a la propera sant tornem-hi que no ha estat res.

Manel Mayor.                                                             21 de Juliol de 2012.