DEFENSANT LA COHERÈNCIA

M’agradaria saber què empeny al senyor Pere Navarro a dir les barbaritats, que segons el Diari Ara, diu en una entrevista a RAC1. http://www.ara.cat/politica/Pere_Navarro-psc-ciu-pacte_fiscal_0_705529537.html
Quins interessos té amb Espanya per mentir tan descaradament? No cal ser independentista per veure que Espanya ens està escanyant, només cal tenir sentit comú i saber comptar. D’una banda m’esgarrifa que sigui tan pocasolta, per dir que defensa el món obrer –que és el que més escanyat està- i alhora sigui tan cínic per defensar-ho des del càrrec que ostenta, perquè si més no teòricament, el PSC és un partit català que defensa el món obrer. D’altra banda, és molt lliure de voler ser mesell, però no és gens lícit enganyar l’altre gent, perquè s’hi torni.
Suposant, que es molt suposar, que assolint la independència no fóssim automàticament integrants de la CE, segons alguns economistes,només sortint d’Espanya ja hi sortiríem guanyant, per tant a què ve tanta ximpleria? A qui vol enganyar? Als mateixos que diu defensar? En fi per defensar un espai polític no caldria mentir, al menys així ho crec jo, però de totes maneres ja s’ho farà, el temps posa a tothom al seu lloc.

Manel Mayor