A PARIR PANTERES EL 2020

Renoi quin any aquest que estem a punt d’acomiadar!! Estem rebent hòsties de tot arreu, la pandèmia, la política, l’economia… fins i tot el futbol (el Barça, és clar) ens dóna disgustos, dia sí, dia també.

És ben bé que aquest any no sé ni per on començar, la pandèmia ens ha capgirat la vida del dret i del revés, els efectes psicològics negatius fan l’efecte de no tenir fi, la gestió administrativa també està sent força deficient, només es miren Barcelona i la resta sembla que siguem un pessebre o un parc temàtic, sembla que no saben veure que és molt diferent l’impacte del virus en una gran concentració humana com el cap i casal i les comarques amb poblacions petites, la majoria de les quals no arriben als vint-i-cinc mil habitants.

L’economia ja anava prou fotuda i la pandèmia i la seva gestió l’ha acabat d’ensorrar.

La política ens està demostrant que està plena de vividors, de gent que viu de la política i mancada de gent que visqui per la política i així ens va.

M’abstindré d’analitzar a fons l’estat de la política a Catalunya (que de fet és la que més m’interessa), perquè les diria molt grosses i em posaria de molt mal humor.

I el futbol… val més que faci com amb l’apartat de la política perquè aquí pla les diria grosses.

En fi, em vull centrar en l’entrada de l’any nou i dir-li a aquest: a parir panteres 2020!!!

Manel Mayor                                     31 de desembre de 2020