ADÉU 2015, BENVINGUT 2016!!

DSCF7988Quan s’acaba una aventura, una relació, un viatge…normalment se’n fa balanç per determinar si ha estat bo, dolent, meravellós, irrepetible… quan s’acaba una etapa o hom nota que se li està escolant la vida, també es fa balanç, probablement a una velocitat de vertigen, però es fa.

Ara que se’ns està escolant l’any gairebé completament, que el temps s’esmuny lentament, però sense pausa, talment com l’aigua entre els dits, és l’hora de comparar les coses bones amb les dolentes, els fets que han succeït al llarg de tot l’any i veure quins han estat positius i quins negatius, fins i tot si n’hi ha hagut de nefastos.

Es pot dir que hi ha hagut ben bé de tot una mica, tant a l’àmbit general com personal, fins i tot puc dir que a l’àmbit personal, he tingut un ensurt considerable, del qual vaig arribar a pensar que no me’n sortiria, però que afortunadament sí que ho vaig fer.

A l’àmbit general hem tingut moments d’immensa tristesa, d’alegria, de gran esperança i moments en què la il·lusió ha arribat a uns límits insospitats i moments també com ara mateix, d’incertesa, de tensió i fins i tot d’angoixa, ja que el futur immediat el veiem del tot incert, però els que som optimistes de mena l’amanim amb un bri d’esperança.

A l’àmbit personal i familiar, com deien els antics, els déus no ens han estat propicis, però amb perseverança, decisió i una important escampada d’optimisme, ens n’hem acabat sortint.

Tancarem l’any doncs, amb l’esperança i la il·lusió, que aquest any que encara no ha nascut i que per tant no hem encetat, sigui molt millor que aquest que està a punt d’acabar-se i que els déus i la fortuna ens piquin l’ullet.

BON ANY

 

Manel Mayor                                          30 de desembre de 2015