AIXÍ NO, SENYORA REGIDORA

13783595334_27644ba6b8_z

La Regidora Pilar Giró, es continua entossudint, a portar el debat per camins equivocats, que jo recordi i consultant la documentació de que disposo, en cap moment es posa en qüestió la vàlua del senyor Moré. El que si es posa en qüestió, és la equanimitat de la seva contractació i l’opacitat  que ha envoltat i continua envoltant tot aquest procés.

La seva prepotència, que jo en aquells moments, no sabia si era volguda o no, però un cop llegida la nota que ha fet pública Radio Sant Feliu, sembla que és del tot volguda, continua anant a la seva i no s’atura a escoltar a ningú, demostrant un menyspreu vers l’oposició digne d’estudi i de passada cap a la població en general, doncs vostè creu, ja que així ho demostra, que els ciutadans no n’hem de fer res, de com es gasten els seus diners, ni de com és gestionen els afers del municipi.

Tinc per norma, ser respectuós amb tothom i tenir sempre present, quines son les meves virtuts i quines son les meves limitacions. Tenint present aquesta norma, en cap moment se’m acudirà discutir d’art amb vostè, però el que no li puc admetre, seguint la mateixa norma, és que tracti d’incapacitats als regidors de l’oposició, per dirimir uns fets, en els quals només cal tenir criteri, sentit comú vaja, i de retruc també jo, m’he sentit menyspreat.

Ja per acabar, li torno a repetir, no se li estar recriminant res al senyor Moré, se li està recriminat a vostè, l’opacitat que ha envoltat aquest afer i que vostè tossudament vol continuar ocultant. Senyora Regidora, l’oposició té tot el dret a estar informada dels afers municipals i els ciutadans també el tenim aquest dret, ja que som els que posem els regidors, al lloc on son.

 

Manel Mayor                                                         16 de Juliol de 2014