CINQUENA COLUMNA

sin-titulo-346

Està sent un fet habitual, que s’ajuntin quatre poca-soltes unionistes i es creguin els reis del mambo, que representen a Catalunya. Segurament deu ser degut a la seva poca o més aviat  nul·la cultura democràtica, només així s’entenen els continus catúfols que fan. A més a més de la seva nul·la cultura democràtica, fan evident, una molt pobre preparació en ciències, concretament en matemàtiques i més concretament encara, en l’apartat d’estadística, doncs son incapaços de copsar els moviments de les majories.

Apart de tot l’esmenta’t fins ara, aquests personatges, que son capaços d’insultar a tort i a dret, tot allò que faci ferum de sobiranisme, tenen en canvi la pell molt fina, quan hom es refereix a ells, dient els hi que son uns lerrouxistes i uns quintacolumnistes. Probablement també van fluixos en història contemporània. Esmento això de contemporània, perquè es molt evident i de domini públic , que d’ història de Catalunya en general, no en saben ni un borrall.

A tots aquests personatges, els iria molt bé per altra banda, trepitjar carrer i submergir-se al món real, probablement se’n adonarien, que la realitat és molt diferent de tot allò que prediquen, veurien que tot aquest moviment immens que hi ha al nostre País, no és pas fruit de quatre caps calents, com ens volen fer creure, sinó d’una amplia majoria de la nostra Nació.

Sé que per ells resulta molt complicat, entendre el món en clau democràtica, doncs no hi estan avesats i en canvi estan acostumats a imposar la seva voluntat, costi el que costi i peti qui peti. Tots aquets grupuscles, tenen quelcom en comú, a manca d’arguments, utilitzen a dojo la mentida, la manipulació i l’intent de generar por entre la població, amb contínues amenaces, sense solta ni volta.

Ja per acabar, voldria esmentar a aquests que darrerament, els hi ha donat un gran protagonisme, aquests que s’autoanomenen Societat Civil Catalana, però que coi s’han cregut aquesta gent? De que van, postulant-se com a representants de la societat civil del nostre País? En realitat, no son més que quatre poca-soltes, al servei d’aquells que ens tenen sotmesos, els hi sona la cinquena columna?

 

Manel Mayor                                                       15 de Juliol de 2014