ANEM ENDAVANT!

Qui coi s’ha cregut que és el senyor Duran i Lleida! Ara és dedica a donar lliçons i a tergiversar el sentit de la democràcia.

Pot ser fóra bo, que li féssim saber que la democràcia rau en el poble, i que els partits polítics son una eina i amb ells els polítics, que han d’estar tots plegats al servei dels ciutadans, que ho tingui clar això.

Al marge de la meva militància activa, estic completament d’acord amb el plantejament de l’ANC, no pas perquè defensin el mateix que ERC, sinó perquè els legitima, l’haver sabut aplegar tot el ventall d’ideologies polítiques, que tenien el mateix objectiu, que no és altre que assolir la plena llibertat, la independència de la nostra Nació.

Que ningú oblidi, que fa només un parell d’anys, al marge d’ERC i les CUP, no hi havia cap més organització política que defensés la independència de Catalunya i que l’aplegament ciutadà dut a terme per l’ANC, és allò que ha empès a ampliar l’espectre polític, que defensa en aquests moments, la independència del nostre país.

Tingui clar, que malgrat que vostè hi esmerça molts esforços, per fer descarrilar el tren de la llibertat, aquest arribarà a l’estació a la qual està destinat, que no és altra que l’estació de la llibertat definitiva, la de la independència.

 

Manel Mayor                                                        26 de Novembre de 2013