LA PUTA I LA RAMONETA

No n’hi ha prou de fer la puta i la ramoneta? De que tenen por? De debò creuen que endarrerint premeditadament el procés de secessió, beneficien els ciutadans del nostre País? Son conscients que es poden convertir en traïdors? Del senyor Duran, ja sé que m’ho puc esperar tot, doncs ell ja fa molt de temps, que va convertir la política en el seu mitjà de vida, i va decidir procurar per ell i només per ell, tant se n’hi en fot a qui perjudiqui, el seu negoci és viure de l’esclavatge del nostre País.

Però el que més em fot, és que gent que es diu d’esquerres, que diu defensar els més desvalguts, ja li vagi bé això d’anar-ho allargant tot. Llavors només em val una reflexió: com que ells tenen el sou assegurat, ja els hi va bé, que cada cop hi hagi més ciutadans al caire de la pobresa i alguns, cada cop més, ja estiguin sumits en la pobresa més absoluta.

Tots plegats encara tenen la barra, de parlar de terceres vies, que saben perfectament que no duen enlloc, de dir que es volen federar, amb qui?

Voldria creure, que el problema és que fa molt de temps que no trepitgen carrer, que no es barregen amb la gent, que només s’acosten al ciutadà en temps d’eleccions. Però em temo que tot això és molt més greu, en realitat el que passa és que la majoria d’aquesta gent, s’ha acomodat i ja els hi va bé com funciona tot, i han pres una decisió: si ens en sortim, ells sempre hi hauran estat i sinó, ells ja ho deien que no anàvem pas bé.

Ens cal desemmascarar aquests farsants i fer-ne via, i ens és molt necessari, jo diria que ens molt urgent donar la veu al poble, perquè no tenim pas tot el temps del mon, o correm el risc de que se’ns desfasi el País a les mans.

 

Manel Mayor                                                           27 de Novembre de 2013