ANEM PER FEINA!!!

thumb_474__4

Llegint unes manifestacions d’en Quim Arrufat, dirigent de la CUP, referent a que la consulta s’ha de fer si o si, he de constatar que les diferències amb ERC en aquest aspecte, son mínimes o tal vegada inexistents. Crec jo també, que d’una vegada per totes, ens hem de començar a plantejar, la desobediència institucional, aquesta consulta, aquest referèndum, digueu-li com vulgueu, s’ha de celebrar si o si, malgrat els dubtes que ens pugui generar la postura de l’Estat espanyol.

És hora d’aparcar d’una vegada per totes, l’ambigüitat, és moment d’anar tots a una, hem de ser conscients, que ens trobem  davant d’una oportunitat única i irrepetible, si més no en molts anys. Estic convençut, que malgrat no es digui, que és tal com s’ha de fer, hi ha més d’un pla B, però ara el que toca, és preparar-nos per votar si o si, el 9N, ep! I per votar SI-SI, evidentment.

Encara ens queda un munt de feina per fer i molta gent encara per convèncer, els hi hem d’explicar de totes les maneres possibles, que aquesta és l’única sortida, també els hi hem de dir de manera clara, que la independència per ella sola, no ens solucionarà les nostres penúries, però si que ens donarà o ens posarà a l’abast les eines per aconseguir-ho.

Semblava molt lluny, però gairebé ho tenim a sobre i entremig, tenim la Diada, que ara si que ha de ser la darrera que commemorem, com a nació ocupada, esperem que el desplegament de la V, serveixi per carregar-nos les piles i foragitar dubtes de cara al 9N.

Fora dubtes, fora pors i anem de cara a barraca, votem si a la independència i construïm d’una vegada per totes, la tant esperada, la tant desitjada, la tant cobejada República Catalana, au va, faci pujada o baixada, fem mans i mànigues i anem per feina!!

 

Manel Mayor                                                                14 de Juliol de 2014