QUIN MERDER!!!

10469404_10202035803527576_1610606826605106447_n

Me’n havia estat d’escriure sobre aquest tema, amb l’esperança que fos degut a un error, de la mena que fos. Dic això o més ben dit, començo així, perquè se’m havia assegurat un panorama completament diferent i la mateixa font no m’havia pas dit, que tot l’embolic havia de començar a tocar de la Festa Major.

M’estic referint als vàters públics del Quiosc. Primer de tot, no sé a qui se li pot ocórrer, de fer les obres d’uns lavabos fixes d’us exclusiu del Quiosc o fer-les fer, en aquesta època de l’any, desprès trobo molt poc intel·ligent, treure la bateria de vàters públics de la zona i substituir-los per un de sol, havent de demanar la clau al bar.

Si s’ha obligat al responsable del Quiosc a fer les obres ara, es demostra una incompetència total, que s’agreuja, amb el desmantellament de la bateria de serveis existent. Segurament al responsable o responsables municipals, ja els hi deu anar bé, que el personal que hi haurà per aquestes dates, en aquesta zona de la ciutat, faci les seves necessitats escatològiques a la platja. Si no és així com he relatat irònicament, que ho pensen solucionar, els hi agrairia que m’ho expliquessin, a mi i a la població en general.

Senyors responsables del Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols, no es pot gestionar la nostra població amb aquesta deixadesa, amb aquest tant me se’n fot isme, per governar i gestionar, cal planificar, no es poden anar fent pegats, perquè fent les coses d’aquesta manera, es fan malament o molt malament i a més resulten cares , molt cares i no han d’oblidar que els diners que costen les coses mal fetes, son diners llençats i això si que no ho haurien pas d’oblidar,  els diners municipals son de tots. Em sembla que és prou clar, no?

 

Manel Mayor                                                       15 de Juliol de 2014