BAIXARAN DEL BURRO?

Que voleu que us digui, que m’aixequin o em vulguin aixecar la camisa em molesta d’allò més, però que pretenguin tractar-me d’idiota em treu de polleguera i això és el que estan fent dia sí, dia també des del govern de les Espanyes.

En comptes de reconèixer, que tal vegada no van mesurar prou bé l’abast d’aquesta pandèmia i actuar en conseqüència prenent exemple d’altres països, doncs no, fan allò que han fet sempre, no baixar del burro fins que ja no hi siguin a temps.

Mentrestant, van fent l’orni permetent que tasques gens primordials, com per exemple la construcció, vagin treballant sense mesures de seguretat, amb el risc que suposa en primer lloc per a ells i per la gent del seu voltant i no m’estic referint a la petita i mitjana empresa, m’estic referint a les de l’Ibex 35 i similars.

Això és el que ha prioritzat aquest govern, mentre mira d’entabanar-nos amb paraules buides i sopars de duro, per mirar d’amagar les seves veritables intencions, que són les de posar per davant de la salut pública l’economia d’uns quants i de moment l’èxit d’aquesta política no és d’altre que ostentar el lideratge mundial de morts pel coronavirus.

Manel Mayor                                    25 de març de 2020