CAL SER VALENTS

És aberrant, haver d’aguantar els atacs i insults, que contínuament ens dediquen, pel simple fet de voler ser catalans de ple dret, i per tant amb aspiracions i desitjos d’esdevenir ciutadans lliures dins la futura República Catalana, evidentment com estat independent.

Totes aquestes vexacions, no ens venen només de l’Ebre enllà, sinó que també ens venen i amb quina intensitat, de l’interior del nostre país. Com que amb els atacs, els insults i les desqualificacions, no en tenen prou, tots aquests manipuladors, “intoxicadors “ i demagogs, es dediquen a fer la política de la por, parlant clar i català, intenten posar-nos la por al cos. Ens diuen que si assolim la independència, – que no ens ho permetran – ens cauran a sobre tota mena de desgràcies, ens faran fora d’Europa, no podrem seguir amb l’Euro… i fins i tot podem patir les deu Plagues Bíbliques.

I que ens ofereixen per quedar-nos en aquest meravellós Estat? Doncs pertànyer a un Estat que entre altres meravelles, condemna amb tres-cents Euros a uns feixistes repugnants, per atacar i llençar gasos lacrimògens als assistents a la delegació de la Generalitat a Madrid, el dia 11 de Setembre, en canvi condemna amb sis-cents Euros, el greu delicte de fumar dins un bar, per un altre greu delicte, que és beure una cervesa dins un estadi sis-cents Euros i per un ciutadà, que va tenir la gosadia d’adreçar-se a la guàrdia civil en català, o sigui en la seva llengua, sis mesos de presó i un any de retirada de permís de conduir.

Tot plegat molt engrescador… així que compatriotes catalans, si teniu ganes de ser ciutadans lliures i de primera categoria, com vull jo mateix, no teniu, no tenim cap més remei que pressionar al màxim, dins les nostres possibilitats, per ser el més ràpid possible ciutadans lliures dins una Catalunya independent.

Malgrat que faran el possible i l’impossible per aconseguir-ho, i que ens posaran totes les traves que tinguin a l’abast, assolir la llibertat, només depèn de nosaltres i de la nostra determinació.

 

Manel Mayor                                                                  22 de Setembre de 2013