ENTRE EL CINISME I LA IMPUNITAT

Segurament entre el cinisme propi i la impunitat amb que actuen i insulten els dirigents del seu partit i ell mateix, l’empeny cap a un  estat d’amnèsia, jo diria que de magnitud considerable.

M’estic referint òbviament, a aquest personatge nefast i pocavergonya, anomenat Enric Millo, em resisteixo a donar-li la distinció de senyor, perquè com molt bé diu la dita, de porc i de senyor se’n ha de venir de mena. N’hi podria donar més de distincions, com per exemple arribista, gira- banderes… però no em val la pena insistir-hi més.

Segurament emparant-se amb la impunitat de que fan gala aquests del PP, és dedica a injuriar als independentistes del meu país, titllant-los d’assassins, pel sol fet de voler recuperar la independència de la nostra Nació. Tot això sense voler recordar, que el partit al qual milita i n’és diputat, va ser fundat entre d’altres per un ex ministre del dictador i criminal: Franco, i molts d’altres han militat a la Falange en determinats moments de la seva vida, i d’aquests si que n’hi ha que tenen les mans tacades de sang i les van netejant amb les aigües de l’oblit, que tant bé saben fer brollar.

A qualsevol país normal, estaria imputat de facto per injúries i inhabilitat per exercir la política, procés en el que el Fiscal General de l’Estat, hauria actuat d’ofici, però es clar, en el país del qual aquest personatge no vol que marxem, les coses van com van.

 

Manel Mayor                                                                       23 de Setembre de 2013