CALLI D’UNA VEGADA

baixa

Que aquests del PP, són uns impresentables, és una cosa sabuda i assimilada per tothom o per gairebé tothom, però les penques d’en Mayor Oreja, són d’una total indecència, no ja política sinó social, per sort, aquest trist personatge, emergit del franquisme, no té res a veure amb mi, ni en l’àmbit familiar ni en l’àmbit ideològic, en aquest darrer supòsit, puc dir amb orgull, que ens trobem als antípodes, l’un de l’altre.

Voldria recordar-li a aquest individu, que no es mereix l’apel·latiu de senyor, que ell i tots els de la seva corda, han fet servir durant dècades, la violència d’ETA, per tapar els propis crims, els comesos durant el franquisme i els d’aquest temps que ells anomenen democràcia i es pot dir, sense temor a equivocar-se, que aquest ha estat, el seu únic punt programàtic i d’ençà que ETA ha deixat de matar, s’han quedat sense programa.

És indecent i fins i tot diria que criminal, tractar el poble català de seguir les directrius d’ETA, pel fet de voler aconseguir la llibertat, de manera pacífica i democràtica, si, aquella que ens va estar usurpada per la força de les armes, sí, aquest Poble que ha estat subjugat i reprimit amb tota mena de violència, durant més de tres-cents anys.

Ja per acabar, només recordar-li, que ens ho van intentar prendre tot, la llengua, la cultura, la història… però en realitat, l’únic que ens han pres, és la por. I ja per finalitzar, només una demanda: Tanqui aquesta boca i calli d’una vegada.

 

Manel Mayor                                                                 24 de febrer de 2015