CÍNICS, MENTIDERS…

600-PRESSUPOSTDesprés de tractar-nos de curts de gambals, mentiders i de no sé quantes coses més a tots plegats, ara resulta que el senyor alcalde confirma a la premsa, tot allò que va desmentir al ple de fa dos mesos, que el regidor Josep Muñoz tindrà dedicació exclusiva, bé, de fet ja la té des de l’u de març, per uns mòdics ingressos de 42.000 €.

Aquesta manera d’actuar, ja s’ha convertit en un clàssic en aquest govern, allò que avui dic que és mentida, demà com per art de màgia, es converteix en realitat.

També voldria incidir en un tema que em preocupa, a mi i a molts ciutadans, és el tema de la policia local i més concretament el conflicte del complement específic, que el regidor del ram, el senyor Jordi Vilà, que ens ha dit del dret i del revés, que aquest conveni és il·legal, però cony, no ens presenta cap informe negatiu de la màxima autoritat jurídica de l’ajuntament, o sigui el senyor secretari i en el cas que aquest no existeixi, tampoc ha presentat cap denúncia, simplement s’ha emplenat la boca i bla, bla, bla… siguem seriosos d’una vegada.

I encara una altra perla, resulta que el lampista de la brigada fa molts mesos que està de baixa i pel que sembla és de llarga durada, per desgràcia seva, però resulta que en comptes de buscar un substitut temporal, es dediquen a contractar empreses foranes, com si això fos més econòmic.

Senyors del govern municipal, facin el fotut favor de posar-se les piles d’una punyetera vegada, perquè no sé si se n’adonen, que a part de desmuntar el que estava fet, encara no han fotut res de bo.

I per avui ho deixaré aquí, que fa molts de dies que no hi posava cullerada i no fos que ens empatxéssim.

 

Manel Mayor                                                  15 de març de 2016