CINISME

Després de quaranta-vuit hores d’aguantar un cinisme continuat i exagerat, de veure imatges i escoltar manifestos polítics per part del fiscal general, amb el cap d’estat al seu costat i evidentment fent-l’hi costat… m’ha retornat a imatges i temps passats, em feia tot l’efecte de tornar a veure el N.O.D.O.

Deia que aquestes darreres quaranta-vuit hores, hem vist fins a on són capaços de dur el seu cinisme, tant els unionistes del nostre Parlament, com els de l’altiplà i tota la seva parafernàlia de poders i contrapoders.

Arriba un moment que et fan aturar i pensar, aquesta gent es creuen que som idiotes? A veure si deixem les coses un xic clares, aquestes dues sessions maratonianes per aprovar les lleis pel referèndum i de transitorietat, no serveixen per imposar res a ningú, ans al contrari, són perquè tot el poble de Catalunya pugui expressar la seva opinió, la independència si guanya el sí, ja vindrà després.

En el meu anterior escrit en aquest bloc, esmentava una articulista que pretenia que el govern de la generalitat, en la persona del seu president fos neutral, no és pas el primer cop que algú intenta fer aquesta segons la meva opinió, manipulació.

En canvi aquestes mateixes veus callen vergonyosament, quan un magistrat de T.C. o el fiscal general de l’estat, tenen la barra i la poca vergonya de fer política.

Aleshores la meva reflexió és la següent: aquests opinadors són uns cínics manipuladors i alguns fins i tot arriben a la indecència i els integrants de l’anomenat tercer poder que fan això que esmento, s’han fet creditors de llarg de les adjectivacions anteriors i si tinguessin encara que fos només un xic d’ètica dimitirien dels seus càrrecs immediatament.

Manel Mayor                                 09 de setembre de 2017