COSES DE SANT FELIU (2)

 

JGR018BE002191938.jpg

Es veu que ara l’equip de govern municipal, en comptes de comunicar els projectes, grans o petits, a la resta del consistori per les vies normals, ho comuniquen mitjançant la premsa. Una manera certament original de fer política municipal.

Avui dijous, llegint el Diari de Girona, m’assabento que l’alcalde i suposadament l’equip de govern, estudiaran si tanquen el pas nocturn, per la zona del club de mar. Evidentment, he comprovat si el portaveu del grup municipal del meu partit en sabia res, i per ell també era primera notícia.

Aquesta manera tant original de fer política, es ben evident que per mi no és pas gens agradable, però encara em molesta més, que es pretengui prendre solucions a l’engròs i m’explicaré, si el problema és el “ botellon”, es prohibeix i punt i si la policia municipal els enganxa fent aquesta activitat, que els sancioni. Però de cap de les maneres, es pot prohibir el pas a cap hora del dia o de la nit.

A veure, si un dia qualsevol a la nit o a la matinada, es congreguen set o vuit borratxos a la Rambla Vidal i foten tal escàndol, que no deixen dormir al veïnat, que faran? Tancaran el pas per la rambla, durant la nit, o sancionaran els busca-raons?

A veure, aquests darrers anys, s’han fet coses molt estranyes a Sant Feliu, sembla ser que quatre llepafils vinguts de fora, s’han pres la nostra població, com el seu dormitori particular i a sobre han tingut la “sort” que les autoritats municipals els hi ha donat orgue contínua.

A tots aquests llepafils, en primer lloc els hi diria, que qui no vulgui pols, que no vagi a l’era, que traduït a l’Empordanès Ganxó, ve a dir, que qui busqui tranquil·litat infinita, que no la cerqui en una localitat turística.

 

Manel Mayor                                                      10 de Juliol de 2014