COSES DE SANT FELIU

Sant Feliu de Guíxol

Cada dia, al cercar la premsa diària, el primer que faig és buscar notícies de la meva població, de Sant Feliu de Guíxols. Aleshores el primer titular que veig és el següent: comencen a preparar el nou concurs de residus guixolenc… I em dic ep!! De que va això?

Si l’actual consistori, haurà finit el seu mandat el mes de maig de 2015, quin sentit té voler fer el concurs aquest any que ve, si el contracte de recollida d’escombraries i neteja vial, no acaba fins el setembre de 2016? No troben que és un abús de majoria absoluta? O pot ser pequen de prepotents i creuen que seran clara majoria, després de les Eleccions Municipals de 2015?

En qualsevol cas, crec que això significa hipotecar al proper consistori, que ha de ser en bona lògica, qui decideixi aquest afer tant important i tant quantiós econòmicament. Tant mateix estic convençut, que de dur a terme aquest projecte, dins l’actual legislatura, serà un tortell immenjable pel proper consistori que surti de les urnes.

Em sap greu haver de dirimir aquest afer des dels mitjans escrits, ja que tant el partit al qual represento, com jo mateix, som contraris al populisme i a les baralles mediàtiques, però ja que me’n he assabentat per la premsa, considero que és lícit fer servir aquests mitjans.

Manel Mayor                                                             09 de Juliol de 2014

President dERC Guíxols