DIFÍCIL DE PAIR

junqueras-en-sanitat-ens-hi-juguem-el-benestar-dels-nostres-ciutadans-i-el-futur-del-pais-

Segons sembla, els darrers bons resultats d’ERC, n’hi ha alguns que encara no els han paït, sobretot els de les darreres eleccions Europees i això els du a esmerçar tots els seus esforços, a intentar demonitzar aquest partit.

No parem de sentir i de llegir, que l’origen de tots els mals de Catalunya, rauen en les malvestats d’ERC. Tan li fa que el discurs vagi a càrrec del PP, com de C’s, com del PSOE, com de totes aquestes associacions, que sorgeixen al seu voltant i que s’emplenen la boca de democràcia, tot i que la seva estimació per aquestes essències, és més aviat dubtosa.

Al President de la Generalitat, al qual també li tenen el dit a l’ull i probablement tot el puny, només fan que exigir-li, que abandoni la companyia d’ERC i li prometen que si ho fa, tot irà millor per Catalunya, que aquests independentistes l’estan portant pel mal camí… El que no volen entendre, és que a diferència d’ells, que els hi costa pair el que succeeix a Catalunya, la postura política del President Mas, no és pas fruit d’un mal de ventre, ni de que algun dirigent malvat d’ERC l’hagi enverinat, el President Mas, està seguint el mandat del seu Poble.

Malgrat que els partits independentistes, bé, a mi m’agrada més dir, els partits que volen la independència de Catalunya, no son pas aliens a aquest procés tant il·lusionant i engrescador, el cert és que és el poble qui l’està empenyent i això senyors no hi ha qui ho aturi. Per molts sopars de duro i moltes històries per no dormir, que ens vulguin vendre.

En quan a l’objecte del principi de l’escrit, l’ERC, només manifestar, que és un partit d’esquerres, que busca el millor per la seva gent i evidentment per poder dur-ho a terme, ens cal ser independents, perquè només llavors disposarem de totes les eines d’un Estat.

 

Manel Mayor                                                                          19 d’Agost de 2014