DIFTÈRIA

Boi-Ruiz-compareixenca-dissabte-EFE_ARAIMA20150628_0119_53

Després de la mort del pobre infant afectat per la diftèria, s’ha desfermat la criminalització dels contraris a les vacunacions massives, doncs mira, jo també i hi vull dir la meva.

Les primeres notícies de l’afer, les vaig escoltar a TV3 i em vaig fixar en un fet, que complementava la informació, hi havia altres nens amb el virus, però com que estaven vacunats, no patien ni patirien la malaltia, però, atenció que això és important, sí que la poden o podrien transmetre.

No, no vull pas culpabilitzar-ne els immigrants, que no crec que ens siguin els culpables, apunto més aviat a tots aquests que fan viatges exòtics i safaris a l’Àsia i l’Àfrica, sí, ells es vacunen, però tenen molts números per adquirir el virus i com a resultat transmetre’l.

I ara la meva pregunta és la següent: com és que d’aquest grup no se’n parla? És que són rics? O de classe mitjana alta?

No sé, crec que des dels mitjans de comunicació i des de salut, s’hauria de ser un xic  més objectiu en la informació, perquè a vegades la informació subjectiva, pot esdevenir desinformació.

 

Manel Mayor                                                     28 de Juny de 2015