FENT COSTAT AL PRESIDENT

12088087_10153125304385079_5515453056309689517_nSí, ja sé que sóc força especial i que sovint vaig a contracorrent, però a la meva edat difícilment canviaré, el cas és que jo no faig costat al senyor Artur Mas i Gavarró, persona amb la qual no tinc res en comú o gairebé res, sinó que dono tot el meu suport al President Artur Mas, imputat per uns fets que no serien delicte a cap racó de món, mínimament democràtic.

Li dono tot el meu suport, perquè és el meu President i perquè l’únic que ha fet, ha estat escoltar el seu Poble i obrar en conseqüència. Pels desmemoriats de conveniència, els hi voldria recordar que abans d’aquesta convocatòria, ja s’havia intentat arribar a un acord, però com és costum històric, se’n van riure i per enèsima vegada ens varen humiliar, no li van deixar doncs, cap més sortida, sí, deixeu-me dir de passada, que si no hagués estat per les pressions deslleials d’UDC, hagués estat una consulta amb tots els ets i uts.

Em deixa completament perplex, la nota que van fer pública els jutges, dient que se’ls estava pressionant, amb les manifestacions en contra d’aquest judici, però que s’esperaven? Només com a informació, m’agradaria recordar que en democràcia, els conflictes polítics es resolen per mitjà de la política, no pas en un jutjat i que el TSJC rebi ordres de l’advocacia de l’Estat, per encausar precisament al President de Catalunya, per un conflicte estrictament polític, diu molt poc a favor de la independència judicial.

 

Manel Mayor                                                          15 d’octubre de 2015