INCIVISME

Trist i emprenyador, però real, aquest nostre Sant Feliu, s’està convertint en un campi qui pugui, es ben bé que es pot envair la via pública, en el moment que ens doni la gana, sense mirar a qui perjudiquem i de la manera més barroera.

Ara ja només falta fer arreu, com en la fotografia que encapçala aquest escrit, no n’hi ha prou d’encabir terrasses arreu, entorpint el pas de mala manera, de circular en direcció prohibida, de circular a tot pastilla per zones de vianants, d’aparcar allà on ens doni la gana, sense mirar a qui perjudiquem, tot això fet amb la màxima impunitat… No hauríem de posar una mica d’ordre, a tot aquest caos? Hi ha algú que controli aquesta disbauxa?

Aquesta manca d’ordre, no ens pot portar res de bo, tot aquest incivisme ens aboca al caos, i a perdre la font d’ingressos més important de la població: el turisme, un turisme que si el volem de qualitat, ens hi hem de posar de valent i no fer clientelisme que és el que s’ha vingut fent majoritàriament, en aquesta part de món.

Només una darrera reflexió, amb quina cara li clavaran una multa, a un ciutadà que deixi deu minuts el cotxe damunt de la vorera, mentre un enorme contenidor que l’ocupa totalment, hi pot estar de forma totalment impune, des del divendres a primera hora de la tarda, i com a mínim tot el cap de setmana.

 

Manel Mayor                                              8 de Febrer de 2014