INDIGNAT

DSCF8540Estic indignat, molt indignat, no puc més, no tolero que se’m compari amb allò que sempre ha estat l’enemic, amb la gentussa que va assassinar tantíssima gent, abans, durant i després de la segona guerra mundial.

De sempre he estat d’ideologia d’esquerres i trobo del tot inadequat, per ser benvolent, que se’m compari amb nazis i feixistes, però ves per on, avui no em dóna la gana de ser-ho i ho diré tal com ho penso, és completament fastigós i indecent, que es tingui la barra de comparar els deliris d’imperialisme i la violència de nazis i feixistes, amb els desitjos i somnis de llibertat dels que volem la independència de Catalunya.

Que això ho facin els hereus directes del franquisme i els que lluiten en la mateixa direcció, ja hi estem acostumats i els hi apliques aquella dita tant d’aquí que diu: sempre has de ser emmascarat per una paella bruta, però que això t’ho digui gent suposadament d’esquerres, és intolerable.

Sense cap intenció de donar lliçons a ningú, ja que no és pas el meu tarannà, de debò algú honestament creu que el moviment totalitari dels anys trenta, es pot compara amb la lluita totalment democràtica dels que volem la independència? Perquè si és així, si ho creuen honestament, tenen un problema greu d’objectivitat o per dir-ho més col·loquialment, no hi veuen més enllà del nas.

Però és que no s’acaba aquí el seu problema, perquè demostren estar completament convençuts, que ells sí que poden desqualificar l’adversari, que és completament legítim, ara bé quan l’adversari si torna… és un feixista. Tenen la barra de voler imposar-nos el ser espanyols i dir que és democràtic i és clar, per no quedar en evidència ens diuen que nosaltres volem catalanitzar a tothom de grat o per força, cosa que tots sabem que és completament falsa.

El seu problema de debò però, és que uns es creuen en possessió de drets de conquesta i altres estan convençuts que són uns sers inferiors que han de menester la tutela dels altres.

Ja per acabar-ho d’adobar, només faltaven els de la gran banca, volent influir descaradament en el vot dels catalans, alineant-se amb els profetes de la por i a sobre amb la barra de dir-nos el que hem de fer. Mirin si volen fotre el camp, se’n poden anar ben lluny, que d’estafadors d’aquesta mena no en volem pas, que a sobre que els hem hagut de rescatar, encara ens venen amb gallarets, per tant saben què? Si volen marxar, ja estan trigant o sigui que bon vent i barca nova.

 

Manel Mayor                                                       19 de setembre de 2015