JA N’HI HA PROU D’AQUEST COLOR!!

0000000000-8

Però com carai es pot ser tant estúpid, tant ignorant, tant pocavergonya, tant poca-solta i tant prepotent alhora? Si, m’he quedat descansat, però al mateix temps soc plenament conscient, del significat de tots els epítets que li he dedicat, al personatge que s’ha permès el luxe d’insultar als com ponents del Pacte Nacional pel Dret a decidir, efectivament, m’estic referint al secretari general de C’S, però ho podria fer efectiu a altres elements de la mateixa corda.

A manca d’arguments vàlids, es dediquen a insultar impunement i arreu, a més de manipular tergiversar… Sense oblidar, que intentaran fins al final, generar crispació i violència, en paraules del seu ex diputat Jordi Cañas: “ os vamos a montar un Ulster, que os vais a cagar” . Aquesta és la seva qualitat política i humana, son gent sense cap mena d’escrúpols, ni ètica ni dignitat humana.

Sé, me’n adono que se’m nota enfadat, més que enfadat emprenyat, molt emprenyat, en soc plenament conscient, però és que arriba un moment que has de dir prou, prou impunitat, prou contemplacions amb aquesta mena de gent, que raonin, que argumentin i llavors en podem parlar, però mentrestant, ignorem-los i dediquem els hi el nostre més profund menyspreu.

Ja que hi som posats, també ho podríem fer extensiu, als seus companys de navegació, els del PP, uns altres que a manca d’arguments polítics, ni de cap mena, es dediquen a desbarrar contínuament i van fent ridículs i catúfols, contínuament.

Bé, amb això ja acabo, perquè de totes maneres, tota aquesta mena de gent, tampoc es mereixen que els hi dediqui més atenció, ni que hi perdi gaire més temps.

 

Manel Mayor                                                                                  18 de Juliol de 2014