PLATJA DE BANDERA BLAVA

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VFpV1mKj3ps&list=UULsVx8a37mEJsF13g7UfdNg[/youtube]

No és que de cop i volta, me’n hagi adonat de totes les coses que no funcionen, o bé que funcionen malament o molt malament, és que n’estic fart d’anar pels conductes normals i que o bé no se’m escolti, o se’m donin llargues o es tirin pilotes fora.

Me’n he cansat i he decidit tirar pel dret i denunciar les coses pel seu nom, perquè veig que és la única solució. Els que m’aneu seguint més o menys regularment, ja us en heu adonat, que no és el primer fet que denuncio aquesta setmana, d’aquí aquesta explicació prèvia.

Cada cop que m’he queixat, de l’aigua de la platja de Sant Feliu, se’m ha titllat d’exagerat, d’esgarriacries, de torracollons… M’he hagut de sentir expressions com aquesta, que sabràs tu, que et penses, que els que t’adjudiquen la bandera blava son uns caps de burro?

Com que me’n he atipat de ser tractat com un ximple o gairebé, he decidit publicar les imatges, que encapçalen aquest escrit, que varen ser filmades dimecres a la tarda i com es diu habitualment, que una imatge val més que mil paraules, aquí us en mostro unes quantes.

No és pas un fet aïllat, però molts cops es deixa passar per alt, pensant que comunicant-ho s’arranjarà, però com s’ha demostrat, això no és pas així, d’aquí la meva denúncia, que suposo que no serà la última.

 

Manel Mayor                                                       18 de Juliol de 2014