LA LLUITA CONTINUA

Per si ho voleu saber, no m’he llegit la sentència, opinaré només d’aquells punts que s’han fet públics per mitjans de confiança, de fet vull manifestar el meu malestar, per ser tractat amb un menyspreu absolut per part dels set magistrats que han signat la sentència.

Perquè ho sàpiguen, no som pas uns ignorants ni uns beneits als quals han adoctrinat, a mi no em va enganyar ningú, de fet els nostres dirigents polítics no ens varen enganyar en cap moment, sabíem el que anàvem a fer i vam actuar en conseqüència i vàrem votar un sí ben explícit per aconseguir la independència del nostre país, vam deixar palesa la nostra voluntat, voluntat que ha estat trepitjada pel govern del moment, pel govern que ara està en funcions i pels magistrats que han protagonitzat aquesta farsa de judici i posterior sentència, que no deixa de ser una causa general cap als polítics independentistes, tal com jo mateix vaig dir i denunciar ja fa uns quants mesos.

Avui per acabar-ho d’adobar, surt el president en funcions i en torna a deixar una altra d’ignorant profund, això senyor meu no està acabat, no ho heu liquidat, tot i que us hi heu esforçat molt, però si coneguéssiu una mica la història del meu país, de la meva gent, veuríeu que el meu poble és molt tossut.

El meu poble, el meu país, ha estat vexat, humiliat i donat per mort moltes vegades, de fet d’ençà que el primer Borbó va trepitjar la península, però com he dit abans aquest poble és molt tossut i no es vol deixar vèncer, malgrat que algun cop els seus enemics l’han donat per mort, tornarem a fer servir el seny, que contràriament al que creuen els forasters, el seny no és signe de submissió ni de covardia, sinó que és fer servir la intel·ligència per emprar les eines o les armes més adients per combatre l’enemic.

I ara ens cal paciència i perseverança, que la lluita continua i serà un camí llarg i feixuc.

Manel Mayor                                        14 d’octubre de 2019