LA REVETLLA GANXONA

Aquest divendres vàrem tenir el goig d’afegir-nos a la festa de la revetlla de Sant Joan de Sant Feliu de Guíxols, (la Revetlla Ganxona). La Colla Castellera Castellers de les Gavarres, vàrem participar fent un pilar de quatre (pd4) al so de la música dels Segadors i creieu-me va ser realment emocionant per a tots nosaltres, a part que va agradar molt i a una gran part dels que hi érem, castellers o no, se’ns va posar la pell de gallina.

Qui va tenir la idea, va ser el meu bon amic Josep Albertí, fa mesos que m’ho va proposar i immediatament em va semblar molt bona idea, quedava encara que a la colla li semblés bé, com així va ser.

El que jo no sabia fins poc abans, és que per gairebé tothom la nostra actuació era una sorpresa, molt ben rebuda per cert i és que pels que no ho sapigueu, en Josep Albertí sempre du un roc a la faixa.

Encara me’n descuidava, he de fer menció també dels companys de l’ANC que no s’ho esperaven i que a part que els hi va agradar molt ho van trobar molt encertat

I jo acompanyat de tots els companys castellers que varen poder assistir, vàrem participar del sopar popular i he de dir que van quedar molt satisfets, com jo mateix.

Manel Mayor                                  25 de juny de 2017