MÉS COSES DE SANT FELIU

20150106_125912

És ben bé, que pel que sigui, Sant Feliu és un lloc peculiar, en el que normalment es fan coses, que en altres contrades no es farien o si es fessin, els hi fotrien la cavalleria per sobre, una de les peculiaritats ganxones, és inutilitzar voreres, ja temps enrere ho vaig denunciar, en un altre lloc a prop de casa meva, però amb una gran diferència, allò  ja estava fet i l’objecte de la meva queixa actual, s’està fent o s’està produint en aquests moments.

Tal com es pot apreciar, a la fotografia que encapçala aquest escrit, es tracta d’una vorera més aviat estreta i no se’ls hi acudeix res més, que instal·lar les columnes de les lluminàries, al bell mig de la vorera. Per tant, ja se’ns diu de facto, que no podem passar-hi amb un cotxet i molt menys encara, amb una cadira de rodes, de fet no hi podem passar ni tan sols amb un infant agafat de la mà. El lloc, per si no queda gaire clar, és, baixant de la rotonda que uneix la Ronda de Ponent, amb la Carretera de Girona.

Aleshores, perquè renoi han de servir les voreres? Per fer bonic? Si, ja sé que se’m dirà, que en aquest tram hi ha tot d’arbres, completament al mig de la vorera, també, d’acord, però això ja estava fet i l’objecte de la meva queixa, no, o és que perquè l’empresa que ha agafat la concessió estalviï calés, ho hem de permetre tot? Tant costa instal·lar les columnes en un extrem de la vorera? Tant l’hi fot, cap endins o cap enfora, però seria del tot raonable, que es fes així.

Un altre dia parlaré dels arbres que hi ha a les voreres i la seva nefasta elecció, si més no, aquesta és la meva opinió, però d’això, ja en parlaré més endavant.

Estic gairebé segur, que els responsables es passaran les meves queixes, per l’arc de triomf, però jo no hi puc fer res més i si més no, em quedo amb la consciència tranquil·la, que he fet la queixa, en el moment que encara es pot rectificar.

 

Manel Mayor                                                                             07 de gener de 2015