NI ENS RENDIM NI ENS VOLEM RENDIR

Tot i que miro d’analitzar fredament les brutals agressions de diumenge, dutes a terme per uns energúmens disfressats de policia, de manera criminal, no ho acabo d’aconseguir. Crec que no ho oblidaré mai més i evidentment no ho perdonaré.

La meva emprenyada monumental, no fa més que augmentar veient com el PP fa veure que no ha passat res, però en realitat està felicitant efusivament la brutalitat exercida per policia i guàrdia civil, fins i tot creuen que s’han quedat curts. Altres que també m’han tret de polleguera, són el PSC i el PSOE, per les seves tèbies reaccions, però el que m’ha fet acabar d’emprenyar és el catalanòfob d’en Guerra atiant l’odi i demanant que treguin l’exèrcit al carrer i que jo sàpiga, ningú l’ha cridat a capítol, serà que només és la punta de l’iceberg?

Ja per acabar-ho d’adobar, el Borbó va fer un discurs incendiari que semblava redactat a la seu del PP. Tampoc ens hauria d’estranyar tant, ja que els Borbons no s’han distingit mai per la seva intel·ligència, més aviat per la seva crueltat i la seva incompetència.

Tots els moviments semblen indicar que els poders fàctics volen concloure aquella feina mai acabada de fer-nos desaparèixer com a poble, però encara continuen sense entendre res de res, això no va de cognoms ni d’ètnies ni tan sols de races, aquest poble és en una gran part, mestís i això que als poders de l’altiplà els hi sembla una feblesa, és la nostra major força i la nostra gran virtut. El nostre petit país és actualment una amalgama de cultures i de llengües, que lluny d’afeblir-nos ens fa més i més forts.

Evidentment ni ens volem rendir, ni acceptem que ens insultin, com estan fent a bastament, ni ens volem deixar prendre la dignitat, allò que si volem, és aconseguir la llibertat i expulsar el feixisme.

Manel Mayor                                     05 d’octubre de 2017