OBJECTIU: REPÚBLICA CATALANA

Des que tinc ús de raó que he patit la mentida continuada del poder acusant les víctimes de botxins, una tàctica molt ben elaborada per part del franquisme per tal de mostrar tots aquells represaliats, torturats i assassinats, com els causants de tots els mals i totes les desgràcies que patia l’estat (la nació espanyola, en deien ells).

El que és curiós, per dir-ho d’alguna manera, perquè no és gens sorprenent, és que el règim del 78 fa exactament igual, el que vindria a demostrar que hi ha un cordó umbilical que els uneix i que ningú s’ha proposat tallar-lo.

De fet estan aplicant la plantilla basca, en la qual varen aprofitar la lluita armada d’ETA (poseu-li l’adjectiu que més us plagui), per convertir tota protesta, tota discrepància política titllant-la de terrorisme, empresonant gent que no tenien res a veure amb el terrorisme, pel sol fet de voler ser independentistes, recordeu el diari Egin.

Ara tota aquesta gent, tenen la barra d’acusar a l’independentisme, del mateix que acusaven els vençuts de la guerra perpetrada pels feixistes espanyols, titllant-los  a més a més de supremacistes, quan els que ens volen imposar la seva llengua i la seva nació, són ells.

Ens acusen de voler trencar Espanya, nosaltres no volem trencar res, simplement volem fotre el camp d’un estat i d’un règim que ens oprimeix i que vol que siguem quelcom que no som.

I ja per acabar-ho d’adobar, ens acusen de totalitaris… a veure, han anat a estudi aquesta gent? A veure per imposar quelcom, el que sigui, s’ha de tenir poder, em poden explicar quin poder polític o de cap mena tenim?

No caiguem en l’error de fixar el punt de mira en l’ordre públic, que és el que vol l’estat, ni tan sols limitar-nos a la sentència, que és el que volen alguns, hem de mantenir la memòria viva i buscar l’origen, que no és altre que conquerir la llibertat, la independència i la República

Salut i República!!!

Manel Mayor                                01 de novembre de 2019