OBRES FARAÒNIQUES

Avui teòricament havien de començar les obres de Rius i Calvet, de fet amb aquest temps m’ha fet mandra anar a tafanejar, però no me n’ha fet pas d’opinar d’aquest projecte que malauradament es convertirà en realitat.

No és pas el primer cop que en parlo i sempre he dit que és un disbarat i ara afirmo que a part que és un disbarat que no soluciona res, és extremadament car.

Ningú em negarà, que per reconduir la desembocadura de la riera no calia l’enorme dispendi de formigó que s’hi esmerçarà, total per fer-hi unes grades a les quals no els hi sé veure cap utilitat a part d’algun accident i això sí, de ser la tribuna dels reprimits a veure si veuen alguna mamella a l’aire estant còmodament asseguts.

El que no solucionen o en tot cas no ens ho fan saber, és el coll d’ampolla fins a arribar al Passeig President Irla, per tant, per més que m’hi esforço no hi sé veure cap utilitat a aquest enorme dispendi.

Crec humilment, que la manera adequada d’afrontar les problemàtiques d’aquesta zona, seria fer un pla general del passeig, que hauria d’afrontar també l’expropiació d’aquestes cases (fent les negociacions que calgui amb els propietaris) per poder fer quelcom amb cara i ulls, sense oblidar-nos de can Rius (l’antiga discoteca Cliper o Palm Beach més recentment), juntament amb els antics banys i refer el camí de ronda fins a Port Salvi.

Ja sé que és un pla molt ambiciós i de llarg recorregut, el problema que té és que és no sabríem a qui penjar les medalles i ens generaria un problema greu d’egos.

Manel Mayor                                            12 de febrer de 2018