PROU DE MAREJAR LA PERDIU!!!

Perdoneu-me la franquesa, però jo diria que alguns polítics estan perdent el món de vista, alguns polítics republicans i perdoneu-me la llicència, ja que crec que és més adequat republicà que independentista, però anem al que anàvem, crec que en aquests moments enfrontar-se de cara a algú més fort i més nombrós sense cobrir-se la rereguarda és un error monumental.

Hi ha quelcom que encara és molt pitjor i és la sensació que té molta gent, que ens prenen el pèl, que si més no per alguns és més important el seu ego particular i el de partit que el país i el seu destí.

Vull creure que no és així, que la majoria dels polítics republicans volen el millor per Catalunya, però jo els hi vull demanar que facin un esforç, un gran esforç si cal, però que desbloquegin aquesta situació en benefici de tots.

Facin-ho si més no, per respecte a tots aquells que es varen jugar la pell l’1 d’octubre i de tota aquella gent gran, molts d’ells impedits, cosa que no els hi va poder manllevar aquella il·lusió que entre tots vàrem ajudar a generar.

Facin el favor també de no desmoralitzar als joves, aquells que tanta empenta varen demostrar abans i després de l’1 d’octubre.

Ara no és moment de barallar-nos entre nosaltres, és moment de fer un front comú per plantar batalla als enemics de la democràcia, fer-nos forts, eixamplar la base i collons!! Votar la investidura del president que calgui i formar govern d’una punyetera vegada.

Manel Mayor                                             05 de març de 2018