PARLEM DE DEMOCRÀCIA?

No em negareu que resulta si més no xocant, que els que no han parat d’omplir-se la boca amb la democràcia, malgrat que no en tenen ni idea del que significa, ara denuncien pancartes amb aquesta sola expressió, que per més que digui la junta electoral no és una expressió partidista o pot ser sí? Ah calla, és clar, els defensors de la democràcia són els de l’altre cantó del 155 i paradoxalment ells ho saben.

La prohibició del color groc, ja és la paranoia en la seva màxima expressió, ja que no es limita als llaços als col·legis electorals i proximitats, sinó que s’estén a ajuntaments, edificis públics, l’enllumenat de fonts públiques… això té un nom: abús de poder, a part de la migradesa de cervell dels denunciants.

L’assetjament autoritari no s’atura pas aquí, ja que a part de l’ocupació policial que patim, també ens estan intervenint TV3 i Catalunya Ràdio, encara que sigui subtilment, però amb molta mala llet.

Sense oblidar-nos de l’espoli permanent a què estem sotmesos, d’ençà de la intervenció dels comptes de la Generalitat i la posterior aplicació del 155, sense passar per alt l’espoli del Museu de Lleida i la guerra bruta continua, ja veurem que aconseguirem salvar a partir del 22 d’aquest mes, sempre i que no guanyin els del 155, ja que llavors perdrem bous i esquelles, ens deixaran el país com un solar, tornarem quaranta anys enrere.

Manel Mayor                                  13 de desembre de 2017